BEDIENING

Ontdek het gemak van bediening met een app

BEDIENING

Ontdek het gemak van bediening met een app

Alle screens bewegen omhoog en omlaag door middel van een eindloze ketting, die traploos te bedienen is. Het systeem is bovendien zelfremmend.

Vergroot uw bedieningsgemak door het gebruik van een afstandsbediening en/of een app.

Het systeem functioneert dan op netstroom of op accu’s. De accu’s leveren ongeveer een jaar stroom en zijn op te laden via een usb-poort of door middel van zonnecellen. Bij de elektrische varianten krijgt u er een afstandsbediening en/of een app bij, waarmee u meerdere systemen tegelijk kunt bedienen.

De voordelen van elektrische bediening en domotica

Kiest u voor een gemotoriseerd systeem op netstroom, dan wordt Climat Screen voorzien van een buismotor van 230 V. Kiest u voor een geheel draadloze en dus onzichtbare accu-stroomvoorziening, dan wordt het systeem voorzien van een buismotor van 12 V. Slechts één of twee keer per jaar opladen volstaat om het systeem optimaal te laten werken. Met de afstandsbediening of de app (voor smartphone en tablet) kunt u meerdere screens tegelijk of los van elkaar bedienen. Bovendien kan het systeem worden aangesloten op domotica. Zo kunt u dus meerdere systemen in een gebouw aan elkaar koppelen om het comfort en het gebruiksgemak nog verder te vergroten.

Bedieningsmogelijkheden

met eindloze ketting (en kettingstop)

elektrisch (netstroom of accustroom)
- met afstandsbediening
- via app (Smartware) op uw
   smartphone of tablet