Vijf Climat Screen systemen

Dankzij de compacte omvang van de cassette zijn de Compact en Extra Compact in bijna ieder kozijn te monteren, ook bij bestaande bouw, zowel ‘in de dag’ als ‘op de dag’. 

Voor ramen breder dan 2000 mm wordt het Climat Screen Compact systeem voorzien van een tussenlager, die in de cassette zorgt voor extra stabiliteit en de folie splitst in twee gelijke delen met een subtiele verticale naad van ± 3 à 4 mm.

Climat Screen Twin bestaat uit twee rolgordijnsystemen: De twee systemen zijn beide gemonteerd in één cassette, maar zijn los van elkaar te bedienen. Daardoor kunnen ze op veel verschillende manieren worden gebruikt: een Climat Screen-folie kan bijvoorbeeld in combinatie met een traditionele (rolgordijn)stof worden toegepast.Type Twin is kortom de ideale keuze als niet alleen rendement maar ook sfeer c.q. uitstraling belangrijk voor u is.

Het Climat Screen Fix systeem is een uitermate praktische oplossing om het hinderlijke (zon)licht te weren dat door kleine ramen naar binnen schijnt. Ook in situaties met vaste raampartijen biedt dit semi-permanente systeem uitkomst.

Compact

Een cassette van 50 x 50 mm en een oprolcapaciteit van maar liefst 3200 mm.

Compact met tussenlager

Een cassette van slechts 50 x 50 mm met een oprolcapaciteit van 2400 mm.

Extra compact

Een cassette van slechts 33 bij 33 mm en een oprolcapaciteit van 2000 mm.

Twin

Een cassette van slechts 81,5 x 54 mm met een oprolcapaciteit van 2200 mm.

Fix

Een uitermate praktische oplossing om het hinderlijke (zon)licht te weren dat door kleine ramen naar binnen schijnt

Type Twin is de ideale keuze als niet alleen rendement maar ook sfeer belangrijk voor u is